УСЛУГИ

Интериорен дизайн

Интериорен дизайн

Ако желаете да промените дизайна на своето жилище или да започнете от начало на съвсем ново място, но не знаете как?

Позволете ни да ви съпровождаме по пътя към вашата мечта с професионални дизайнерски решения.

Нашето онлайн интериорно обслужване е създадено за да ви предложи най-добрите решения за нуждите на вашия проект. Ние бихме могли да се погрижим за целия процес. Нашият екип ще ви сътрудничи от изготвянето на идеен проект до реализацията му, като заедно ще преминем през всички етапи.

Процес на работа

Как се случва всичко?

Всичко започва с разговор. Изпратете запитване или се обадете по телефона. Нашият екип ще ви представи всички етапи и процеси при интериорния дизайн.

Ако клиентът се интересува от услугите които предлагаме, нашият екип ще изиска план на помещенията, снимки и/или видео. Това е важната стъпка при изготвяне на бюджета за всеки проект.

След одобряване на очаквания бюджет и услугите за изпълнение ние ще ви изпратим въпросник за клиента и проформа фактура.

Сега нашият екип може да започне да създава вашия дизайн.

Обърнете внимание, че директен контакт между Дизайнер и Клиент е включен в цената само на пакети „Премиум” и „Лукс”.

Интериорен дизайн

Проекти

Интериорен дизайн

Пакети

ПАКЕТ

ОСНОВЕН

  • Това е малък вдъхновяващ пакет, който съдържа moodboard, създаден на основата на вашите търсения и визия за помещението, със предложения за мебели, оборудване и декорации.
ПАКЕТ

ПРЕМИУМ

  • Нашият най-желан пакет съдържа moodboard, избор на текстури, ергономичен етажен план на помещенията и реалистични визуализации. Този пакет включва 2 планирани срещи с дизайнера на проекта за последващи действия и подобрения.
ПАКЕТ

ЛУКСОЗЕН

  • Включва всяка предишна стъпка - moodboard, избор на текстури, ергономичен план на помещенията, реалистични визуализации, както и подробни технически чертежи, работни проекти, спецификации на конкретни продукти с технически данни и цени, както и приблизителен бюджет необходим за пълната реализация.  В този пакет са включени 3 срещи с дизайнера на проекта. 

Изпратете ни запитване

Ние помагаме на нашите клиенти да постигнат мечтите си

Изпратете ни запитване за оферта чрез формата.    Scroll to Top